Maandelijkse leestips voor volwassenen

Op zoek naar een goed boek? Mijn Leestipper geeft elke maand leestips naar je eigen smaak en voorkeur.

De boekentips komen rechtstreeks uit de Nederlandstalige fictiecollectie van de bib en zijn gebaseerd op jouw leenhistoriek en leesprofiel. Met Mijn Leestipper weet je vanaf nu altijd wat gelezen!

Goesting in een boek dat echt bij je past?

Meld je dan aan met je Mijn Bibliotheek-profiel op mijnleestipper.bibliotheek.be

Leestips op maat voor volwassenen

Loop je wel eens verloren in het aanbod van de bib? Lees je graag en sta je steeds open voor nieuwe ontdekkingen? Mijn Leestipper adviseert en inspireert je graag. Om je te leren kennen en gerichte aanbevelingen te doen, baseert Mijn Leestipper zich op jouw leesvoorkeuren en leenhistoriek.

Als je de eerste keer aanmeldt, stelt Mijn Leestipper je enkele vragen. Zo krijgt je leesprofiel vorm. Een eerste lading tips volgt meteen. Elke maand opnieuw tipt Mijn Leestipper boeken die je verrassen en prikkelen. Mijn Leestipper vertelt je ook waarom je bepaalde leestips te zien krijgt. Als je dat wil, krijg je een e-mail als er nieuwe tips klaarstaan.

Meld je aan voor Mijn Leestipper

Interesse in elke maand nieuwe leestips? Meld je dan aan op mijnleestipper.bibliotheek.be met je Mijn Bibliotheek-profiel. (Nog geen Mijn Bibliotheek-profiel? Maak een profiel aan)

Mijn Leestipper banner web