Wandelzoektocht

Vanaf 22 mei tot en met 31 juli organiseerd Beweging.net een wandelzoektocht door de gemeente. Wandelzoektocht is 7 km lang en bevat verschillende zoekopdrachten.

Wanneer
Van 14 mei 2021 tot 31 juli 2021

Lekkere Fietstip in Oostrozebeke en omliggende

Fiets aan de hand van de knooppunten deze mooie uitgestippelde fietslus. Je ontdekt de zuivelhoeve "'t Melkhuisje", paddestoelen bij "Hoeve Ingelzwam", en je komt voorbij het varkensbedrijf "Klein Gistelgoed". Veel plezier en… smakelijk! Een adresje gesloten op het moment dat je er voorbij komt ? Dan heb je zeker een reden om nog eens terug te komen !

Wanneer
Van 15 mei 2021 tot 5 september 2021

6e Krinkeltocht

Verken de Mandelvallei langs kronkelende wegen, veldwegen en paadjes in een glooiend landschap met prachtige vergezichten. Nieuwe startzaal en parcours! Derde luik spaarkaart. Leie-Scheldevriendentrofee.

Wanneer
zaterdag 31 juli 2021

Fietstocht naar A & S Energie

Bezoek aan afvalverwerkend bedrijf bij de produktie van houtvezelplaten. Start aan Leiehut in Kuurne om 13u. Deelnameprijs € 5.

Wanneer
donderdag 5 augustus 2021

5 augustus 2021 Zwaluw info-avond

Leer alles bij over zwaluwen in 1 avond! Je ontdekt het spannende leven een zwaluw, de focus ligt op de huiszwaluw, de koestersoort van Oostrozebeke, maar je leert bij over alle soorten. Dit is geen gewone info-avond, na wat uitleg trekken we door het centrum van Oostrozebeke en gaan we de huiszwaluw gaan bekijken in haar leefgebied. We leren over waarom de huiszwaluw zo graag in het centrum ...

Wanneer
donderdag 5 augustus 2021

Fietsweekend in Mol

Zestiende fietsweekend van Pasar Oostrozebeke

Wanneer
Van 13 augustus 2021 tot 15 augustus 2021