Week van de korte keten

Kom kennismaken met onze zuivelproducten van de hoeve. Talrijke proevertjes in deze week van de korte keten. Ook lekkere aardbeien geteeld in volle grond, dat smaakt !

Wanneer
Van 6 juni 2020 tot 14 juni 2020

6de Krinkeltocht

Afstanden: 6 - 12 - 18 - 21 - 28 km. Leie-Scheldevriendentrofee. Verken de Mandelvallei langs kronkelende wegen, veldwegen en paadjes in een glooiend landschap met prachtige vergezichten. Derde luik spaarkaart.

Wanneer
zaterdag 1 augustus 2020

6e Krinkeltocht - TOCHT GEANNULEERD !!!

Verken de Mandelvallei langs kronkelende wegen, veldwegen en paadjes in een glooiend landschap met prachtige vergezichten. Nieuwe startzaal en parcours. Jubileumgift. Derde luik spaarkaart. Leie-Scheldevriendentrofee.

Wanneer
zaterdag 1 augustus 2020

West-Vlaams Kampioenschap Motorcross

Op zaterdag 15 en zondag 16 augustus is er opnieuw een weekend vol motorcross spektakel op de Ginste te Oostrozebeke. Traditiegetrouw geldt deze organisatie als 'kampioenschap van West-Vlaanderen'. Op zaterdagnamiddag al zijn de jongeren aan de beurt (tot en met 15 jaar). Daarnaast zijn er ook 2 reeksen voor gelegenheidszijspannen, een uniek gebeuren. Op zondag maken de volwassenen dan hun ...

Wanneer
Van 15 augustus 2020 tot 16 augustus 2020

Wandeling door de gemeente

Naar jaarlijkse gewoonte wandelen we op 11 november langs de trage wegen van onze gemeente. Na de wandeling krijgen we een drankje aangeboden door het gemeentebestuur.

Wanneer
woensdag 11 november 2020